Individuele coaching PDF Afdrukken E-mail
 

Ieder mens komt in zijn of haar leven momenten tegen dat je even niet meer verder kan of dat je behoorlijk onderuit gegaan bent. In een tijd dat ons leven niet volgens  plan verloopt, ontwikkelen we makkelijk klachten. Op het gebied van lichamelijke klachten is een huisarts natuurlijk de eerst aangewezene om contact mee op te nemen. Toch blijkt dat het niet altijd voldoende te zijn om alleen naar de medische kant te kijken. In een aantal situaties weten we al diep van binnen dat de klachten “tussen de oren” zitten. Soms wordt dit ons ook letterlijk gezegd. En dan begint pas het echte speurwerk. Er worden wel eens keuzes van ons verwacht waar op dat moment helemaal niet klaar voor denken te zijn. Het liefst willen we het allemaal bij het oude en vertrouwde laten, terwijl we heel goed weten dat dat het ook niet is. In dit soort situaties kan het zijn dat we allerlei vage of minder vage klachten ontwikkelen, dat we ziek worden of dat we weten dat we echt even een stap op de plaats moeten maken. Als we dat niet doen, verliezen we onze energie en komen steeds verder af te staan van wat we werkelijk willen.

 

De individuele begeleiding is er op gericht om je weer in contact te brengen met je kern, je bron,daar waar je (eigen)wijsheid en inspiratie zit. Vanuit die kern weet je wat goed is en welke richting je op wilt. Door het krijgen van inzicht in je eigen handelen ontstaat er meer grip op de situatie.

Bij de coaching zet ik een aantal methoden in waardoor het proces sneller verloopt.

Met TOUCH FOR HEALTH kunnen blokkades opgespoord en verholpen worden. De begeleiding kan, indien noodzakelijk, ondersteund worden met remedies. Als je ontdekt waar je beperkingen zitten kun je nog gerichter werken aan veranderingen.

Met de inzet van EIK-Therapie; het ENNEAGRAM en het ENNEAGRAM PROCES MODEL kunnen gedragveranderingen in gang gezet worden. 

Gedag en emoties liggen erg dicht bij elkaar. Het onderzoeken van gevoelens en het loslaten van alles waar je last van hebt kan heel goed door gebruik te maken van  Emotioneel Evenwicht (EE), Chakra Balancing (CBT),Instant Relaese Techniek (IRT), Inner Child therapie en Energetische ondersteuning met Cosmic &flower

Om grotere verbanden de onderkennen is het maken van Familieopstellingen een goed hulpmiddels om meer inzichten te krijgen in jezelf. Inzichten stellen je uiteindelijk in staat andere keuzes te maken.

Al deze technieken zijn handreikingen om zelf weer verder te komen. 

 

  


U kunt onderstaande methoden aanklikken voor meer informatie

butterfly.jpg
  TOEGEPASTE KINESIOLOGIE ( TOUCH FOT HEALTH )
butterfly.jpg  HET ENNEAGRAM
butterfly.jpg  EIK-THERAPIE
butterfly.jpg  EMOTIONEEL EVENWICHT (EE)
butterfly.jpg  CHAKRA BALANCING (CBT)
butterfly.jpg  INNER CHILD THERAPIE
butterfly.jpg

 FAMILIEOPSTELLING

butterfly.jpg

 COSMIC&FLOWER THERAPIE

butterfly.jpg

 

 Processen kunnen ondersteund worden met middelen:

butterfly.jpg

Bachremedies

butterfly.jpg

Energetische Essences

butterfly.jpg

COSMIC&FLOWERREMEDIES

 


 
 
< Vorige

 

  Home | Contact | Zoeken | Wie is Irene? | Individuele coaching | Enneagram | Eik therapie | Mind | Body | Spirit | Werken in groepen | Remedies en Essences |
constructor of this site